Geen verval in garantie

ISO & TS gecertificeerd

2 jaar of 200.000 km garantie

Als exclusieve importeur van Eminox levert Topcats de beste kwaliteit gereviseerde roetfilters (Euro 6) tegen een zeer voordelig tarief. De geavanceerde en speciaal voor deze productlijn gebouwde fabriek is ISO & TS Quality Certified. Deze kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat onze roetfilters, als A-merk leverancier, worden gefabriceerd volgens de normen van voertuigfabrikanten en beschikken over de Eminox kwaliteit.

Over het roetfilter

Roetfilters worden ook wel wall-flow filters genoemd. De kern, gevormd in een honingraatstructuur, heeft kanalen die afwisselend open aan het ene uiteinde en gesloten aan het andere uiteinde zijn, waardoor de meeste fijnstof deeltjes worden afgevangen. De door de motor geproduceerde uitlaatgassen bevatten roet welke in de kanalen van het roetfilter binnendringen, de grotere roetdeeltjes kunnen de microscopische poriën niet binnendringen. De elektronische controle unit (ECU) van het voertuig werkt met druksensoren om te bepalen wanneer het roetfilter verzadigd is en voert voor optimale prestaties een regeneratie uit om het roet te verbranden.

Het roetfilter is een onderdeel van uw voertuig dat onderhouden moet worden. Bij iedere onderhoudsbeurt dient het roetfilter gecontroleerd, geregenereerd, gereinigd, of vervangen te worden. Zo heeft het een langere levensduur en functioneert het optimaal.

Bij onjuiste controle of niet (goed) onderhouden is de kans groot dat het roetfilter volloopt, beschadigd of versmelt. Het voertuig gaat in noodloop of is niet meer inzetbaar, om verdere schade te voorkomen.

Originele kwaliteit

Eminox roetfilters zijn goedgekeurd en gecertificeerd door UNECE Reglement 49, dezelfde regelgeving waaronder het voertuig is gefabriceerd. De roetfilters zijn in overeenstemming met BER (Block Exemption Regulation) goedgekeurd.

Eminox roetfilter

Uw voordelen

 

Geen verval voertuiggarantie

ISO & TS gecertificeerd

2 jaar of 200.000 km garantie

Geleverd incl. alle benodigdheden

Over de ruilpool

De ruilpool werkt als volgt:

  1. Meld uw voertuig of wagenpark aan via info@topcats.nl of +31 (0)88 9494 500;
  2. Wij nemen contact met u op om het ruil roetfilter op te sturen en het vervuilde roetfilter op te halen indien deze gereed staat;
  3. Bij binnenkomst van het vervuilde roetfilter wordt deze gecontroleerd op schade. Bij goedkeuring ontvangt u het statiegeld retour.

De ruil roetfilters zijn gecontroleerd, schoongemaakt, getest, gecertificeerd en functioneren als nieuw. De ruilroetfilters zijn gunstig geprijsd en zeer snel leverbaar waardoor stilstand tot een minimum wordt beperkt. Pakkingen en klembanden zijn bij de prijs inbegrepen.

Wij kunnen een ruilpool opzetten voor onder andere de volgende voer- en vaartuigen:

  • Vrachtwagens
  • Bussen
  • Tractoren
  • Heftrucks
  • Grondverzetmachines
  • Schepen

Reiniging en revisie

Topcats is sinds 2007 de specialist in professionele roetfilter reiniging heavy duty en personenvoertuigen uit verschillende sectoren als: Landbouw, Transport, Maritiem etc. De roetfilter reiniging afdeling is uitgegroeid tot een vijftal machines waarmee meer dan 15.000 roetfilters gereinigd zijn. Is uw systeem niet meer te reinigen, dan zijn we ook in staat deze tot nieuw te reviseren.

Vragen?

Heeft u een vraag over onze mogelijkheden of wilt u meer weten over dit unieke concept? Neem contact met ons op. Dit kan eenvoudig met het contactformulier of bel +31 (0)88 9494 500.

Neem contact op
Verander taal