Unieke chemische reiniging voor DAF Euro 6 EAS systeem

In samenwerking met een Amerikaanse partij is een unieke chemische reiniging ontwikkeld. Deze methode reinigt naast het gebruikelijke roet en as ook de olieachtige substantie uit het systeem.

Uniek voor DAF Euro 6 EAS

DÉ DE REINIGING EN REVISIE SPECIALIST VOOR

Transport en logistiek

TRANSPORT & LOGISTIEK

Bouw en infrastructuur

BOUW & INFRASTRUCTUUR

Personenvervoer

PERSONENVERVOER

Agrarisch

AGRARISCHE SECTOR

Maritiem sector

MARITIEM

Reiniging

Het roetfilter zorgt voor het afvangen van roet en na verloop van tijd wordt dit omgezet in as. Omdat het as alleen in tegengestelde richting van de uitlaatgassen het substraat kan verlaten dient het filter op een gegeven moment gereinigd te worden. Reinigen is een goedkope manier om uw zware voer- en vaartuigen goed te onderhouden.

Wanneer niet op tijd deze reiniging uitgevoerd wordt zal het filter vol raken en de druk in het systeem zal oplopen met als gevolg een verschoven of gebroken roetfilter steen.

Roetfilterreiniging Katalysatorreiniging

Revisie

Een revisie van de katalysator of roetfilter is mogelijk wanneer door hoge druk het substraat verschoven of gebroken is in het systeem of het binnenwerk versmolten. Het systeem wordt door ons geopend en de kapotte onderdelen vervangen. Door het gebruik van o.a. de behuizing bespaart u enorm ten opzichte van de aanschaf van een nieuw systeem. Ook wanneer onderdelen niet meer te koop zijn is revisie door Topcats een mogelijkheid voor u.

 

Roetfilterrevisie Katalysatorrevisie

roetfilter revisie

EGR klep en koeler reiniging

Heeft uw voertuig een storingsmelding van de motor, zwarte rook bij het optrekken of slaat de motor slecht aan. Dit kan wijzen op een vervuilde EGR klep of koeler. Topcats biedt een snelle en professionele reiniging door middel van hoge druk én ultrasoon.

Lees meer over de EGR reiniging
EGR voor reiniging

CONTACT OPNEMEN? WE HELPEN U GRAAG!

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte of samples aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Neem Contact op

Topcats Favicon
Verander taal