Maak kennis met een reiniging en revisie behandeling voor uitlaatsystemen. Na een grondige inspectie adviseren wij u wat het probleem is met het uitlaatsysteem, waarna wij dit voor uw organisatie op een duurzame manier kunnen herstellen.

Heeft uw  voertuig een te hoge emissie? Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn, zoals problemen met regeneratie van de DPF, AdBlue kristallisatie of slijtage van de SRC of DOC. Met een gratis inspectie van uw uitlaatsystemen weet u snel wat het probleem is. U ontvangt van Topcats een vakkundig advies voor reiniging en/of revisie.  Wist u dat u met het reinigen en reviseren van uw EAS tot 80% van de kosten bespaart ten opzichte van de aanschaf van een nieuw systeem en uw vrachtwagen (of ander voertuig) staat nooit lang stil. Dus waar wacht u op? Neem contact op voor een prijsindicatie en een afspraak voor een inspectie.

Actie gratis inspectie uitlaatsystemen

Tot 31 december 2023 voeren wij de inspectie van uw uitlaatsysteem gratis uit, ongeacht of u het systeem daarna bij ons laat reinigen en/of reviseren. Aanvragen ontvangen na 31 december 2023 zijn ook gratis, op voorwaarde dat u de opdracht voor reinigen en revisie aan Topcats verstrekt. Deze actie is geldig voor bestaande klanten en nieuwe klanten.

Verander taal